Suflanta Stihl BR 200 D

Posted by admin 02/11/2015 0 Comment(s)

Suflanta BR 200 D

 

În grƒÉdinƒÉ, în zonele cu trafic intens ≈üi în parcƒÉri, suflantele STIHL î≈üi demonstreazƒÉ avantajele: frunze, iarbƒÉ tƒÉiatƒÉ, de≈üeuri - nimic nu se poate opune puternicului jet de aer. Într-o clipƒÉ terenul este din nou curat.

Fie cƒÉ este vorba de frunze, iarbƒÉ tƒÉiatƒÉ sau gunoi- cu puternicele suflante electrice de la STIHL curƒÉ≈£a≈£i fƒÉrƒÉ efort toate suprafe≈£ele, aleile ≈üi straturile de pe terenul DumneavoastrƒÉ. Utilajele noastre u≈üoare sunt simplu de mânuit ≈üi conving prin puterea mare de suflare ≈üi jetul de aer puternic.

SuflantƒÉ portabilƒÉ în spate, cu motor 2-MIX cu emisii reduse de gaze de evacuare »ôi catalizator. Pentru sarcinile de curƒÉ»õare din zone private »ôi comerciale. Vibra»õii reduse »ôi u»ôor de pornit.

 

Date tehnice:

Capacitate cilindricƒÉ cm³        27,2

Capacitatea rezervorului l       1,1

Debit de aer m³/h        690

Debit max. de aer m³/h 1)       800

Greutate kg 2) 5,8

Nivel de presiune acusticƒÉ dB(A) 3)   96

Nivel de putere acusticƒÉ dB(A) 3)      103

Nivel de vibra≈£ii m/s² 4)          3,0

1) 800

2) cu tub de suflare

3) Factor K conform Directivei 2006/42/EG = 2,5 (dB(A))

4) Factor K conform Directivei 2006/42/EG = 2 m/s²

 

Dotare de serie:

 

Mâner multifunc≈£ional

Elementele de comandƒÉ pentru comanda motorului sunt integrate în mâner. Comanda este astfel deosebit de simplƒÉ ≈üi sigurƒÉ.

 

 

 

 

 

Catalizator (D)

 

Evacuarea de substan≈£e nocive la motounelte - cunoscutƒÉ ca flamurƒÉ în doi timpi - poate conduce la irita≈£ii ale ochilor ≈üi mucoaselor utilizatorului, poluând mediul. Catalizatorul elaborat pentru prima oarƒÉ de STIHL, cu care STIHL a stabilit repere la nivel interna≈£ional, reduce partea de hidrocarburi din gazul de evacuare cu pânƒÉ la 60%.

 

 

 

Sistem anti-vibra≈£ii

Vibra≈£iile puternice din locurile de prindere ale motouneltelor pot conduce pe termen lung la tulburƒÉri de iriga≈£ie sangvinƒÉ la nivelul mâinilor ≈üi bra≈£elor. De aceea STIHL a elaborat sistemul antivibra≈£ie. La motouneltele cu sistem AV vibra≈£iile din locurile de prindere produse de motorul cu combustie ≈üi unealta de lucru în mi≈ücare sunt clar reduse.

 

 

 

Etichete: suflanta stihl

Leave a Comment