Panouri radiante in infrarosu

Posted by admin 21/10/2015 1 Comment(s)

Datorita incalzirii prin radiatii in infrarosu, avand un randament mult mai bun decat celelalte tipuri de incalzire, se obtine o economie importanta in bugetul de cheltuieli al unei instalatii de incalzire.

Sistemul de incalzire cu panouri radiante in infrarosu prezinta avantajul ca elimina costurile instalarii unei centrale termice, cat si costurile cu instalarea radiatoarele si a retelelor de alimentare a radiatoarelor cu apa calda.

Panourile radiante in infrarosu, sunt  ideale pentru incalzit apartamente, vile si cabane, birouri si sedii de firma.

Incalzirea in infrarosu fiind un sistem de incalzire total ecologic, nu apar reziduri poluante de nici o natura. Spre deosebirea incalzirea cu centrale pe gaze in care apar diferite pierderi de caldura, panourile de incalzire cu infrarosu transforma energia electrica in cea termica cu eficienta de 97%.

Incalzirea prin radiatie elimina posibilitatea aparitiei mucegaiului pe pereti si nu antreneaza particule de praf din camera si asigura o buna ionizare a aerului din incaperi.

Permite realizarea unor incalziri de calitate superioara chiar si in conditii specifice. Pot fi fixate atat pe tavan, cat si sub diferite corpuri pe care dorim sa le incalzim, cum ar fi scaunele, pot fi folosite de sine statator sau ca incalzire suplimentara. Pot fi folosite si in medii umede, ca de exemplu: bai, piscine.

Instalare simpla: se pot fixa de catre beneficiar cu ajutorul unor suruburi si se pot pune in functiune, daca este asigurata alimentarea cu energie electrica a cladirii, pot functiona din momentul achizitionarii.

Neavand piese in miscare, este asigurata o fiabilitate ridicata, iar in cazul unor defectiuni la sistemul de incalzire propriu al panoului, depanarea lui se poate face rapid de catre toti distribuitorii nostri care au la dispozitie toata gama de piese de schimb.

Intretinere simpla: este indicat a fi curatat (dupa scoaterea din functiune) cu o carpa uscata, o data pe luna.

Pentru o eficienta ridicata si o scadere a costurilor cu energia electrica, panourile electrice pot fi comandate cu ajutorul unor termostate ambientale care asigura o econome a energie de pana la 30% prin programarea incalzirii pe anumite intervale de timp.

Modele de panouri radiante electrice in infrarosu

Tip panou Putere – Tensiune Volum aer incalzit* (metri cubi)
Panou radiant 500 x 500 x 35 350 W – 230V 10
Panou radiant 700 x 500 x 35 550 W – 230V 15
Panou radiant 930 x 500 x 35 750W – 230V 20
Panou radiant 930 x 800 x 35 1200W – 230V 35

*calculul a fost realizat pentru o diferenta de temperatura de la -15 grade mediu exterior la +20 grade in interiorul camerei.

1 Comment(s)

Mihai Achim:
22/10/2015, 21:55:48
Reply

OK dar cam ce preturi ai la aceste minunate panouri?

Beatrice Baloiu:
23/10/2015, 08:34:55

Buna ziua, Pentru mai multe detalii va rog sa-l contactati pe Albert. Va multumesc ! Departamnent Marketing Total Tools Deva

Leave a Comment