Motofierastrau cu lant STIHL MS 661, 63cm, 5.4KW

Posted by admin 02/11/2015 0 Comment(s)

Motofierastrau cu lant STIHL MS 661, 63cm, 5.4KW

 

MotofierƒÉstrƒÉu deosebit de performant, pentru industria forestierƒÉ profesionalƒÉ. Recomandat de Stihl, mai ales atunci când este vorba de recoltarea efectivƒÉ a lemnului de esen≈£ƒÉ tare. Drujba conceputa pentru a face fa≈£ƒÉ sarcinilor extreme, datorita echiparii profesionale de care beneficiaza.

 

 Sistem ElastoStart

 

Ca urmare a presiunii de compresiune la pornirea motoarelor cu combustie se genereazƒÉ vârfuri de for≈£e de ≈üoc, ce solicitƒÉ mu≈üchii ≈üi articula≈£iile. Sistemul ElastoStart prezinta un element de amortizare in manerul de demarare care preia forta in functie de gradul de compresiune, iar astfel are loc un proces de demarare uniform, fara varfuri de forta de soc.

 

 

 

 

Compensator

 

Compensatorul permite pastrarea unui nivel de putere ridicat, o calitate buna a gazelor de evacuare si un consum redus de combustibil in ciuda nivelului de murdarie a filtrului de aer. Acest lucru inseamna o utilizare continua mai indelungata si un interval de service marit. Curatarea filtrului de aer este necesara doar atunci cand se sesizeaza o scadere de putere semnificativa.

 

 

 

Comanda monobloc

 

O singura maneta controleaza toate functiile masini: oprirea, pornirea la rece si la cald, functionarea - acest fapt se dovedeste a fi foarte confortabil si sigur pentru utilizator deoarece mana dreapta ramane in permanenta pe manerul uneltei.

 

 

 

 

Pompa ulei cu debit reglabil

 

Permite o transportare exacta, in functie de necesitati, a cantitatii de ulei. Marcajul existent (E) asigura un nivel de ulei suficient pentru orice situatie. Acest sistem poate reduce cantitatea de ulei transportata cu pana la 50%, in functie de volumul de munca si necesitati.

 

 

 

Sistem Ematic pentru ungerea lantului

Compus din şină de ghidaj Ematic, lanţ de ferăstrău Oilomatic şi pompă de ulei cu reglaj de cantitate sau cantitate de transport redusă. Se asigura o lubrifiere eficienta si suficienta, dar si o economie de ulei de pana la 50%.

 

 

Ventil de decompresie

 

Supapa de decompresiune lasƒÉ sƒÉ se evacueze la pornire o parte a amestecului compactat din cilindru. Astfel se reduce clar for≈£a de trac≈£iune necesarƒÉ de la cablul demaror. Utilizatorul este despovƒÉrat iar întregul sistem de pornire al motorului este menajat.

 

 

 

 

 Dispozitiv pentru intinderea lantului

 

Dispozitivul de intindere a lantului amplasat lateral permite o manevra mai sigura de intindere a lantului, deoarece mana utilizatorului nu intra in contact cu lantul de ferastrau ascutit si varfurile opritorului cu gheare.

 

 

 Sistem anti vibratii

Sistemul anti vibratii din motoferastraele Stihl are ca prim obiectiv protejarea utilizatorului, deoarece vibratiile de intensitate mare continue pot afecta sistemul circulator. In acest sens, sistemul implementat de Stihl reduce simtitor nivelul de vibratii a masinii.

 

 

 

Motor 2-MIX cu emisii reduse cu tehnologie 1-in-4 a canalelor de transfer, ce permite un consum redus de combustibil  - cu pana la 20% fata de un motor conventional in 2 timpi, in functie de modul de utilizare. De asemenea, nivelul de emisii poluante a fost redus cu pana la 70% fata de MS660. Sistemul de filtrare a aerului cu element HD2 inseamna o eficienta marita si cu pana la 20% mai mare durata de viata a filtrului. Tehnologia M-Tronic existenta inseamna un sistem de management al motorului electronic.

 

Date tehnice:

Greutate: 7,4 kg

Putere: 7,3 CP

Capacitate cilindrică: 91,1 cmc

Lungime de tăiere: 63 cm

Nivel de presiune acustică:105 dB

Nivel de putere acustică: 118 dB

Nivel de vibra≈£ii stânga/dreapta: 5,5/ 5,5 m/s²

Volum rezervor de benzină: 850 cmc

Volum rezervor de ulei: 400 cmc

 

Etichete: motofierastrau stihl

Leave a Comment