Flex Originalul Flex Das Original

Posted by admin 01/06/2016 0 Comment(s) Flex Originalul,
FLEX. Originalul.
 
FLEX este mesterul care stabile»ôte standardul !
Brandul, dedicate in mod deosebit polizoarelor, gama ce a consacrat produsele FLEX, vine in completare cu o gama variata de produse, de la masini de gaurit si insurubat cu acumulator, la ciocane rotopercutoare sau masini de amestecat.
 
"Flexen" vine de la FLEX
In anul 1922, Hermann Ackermann »ôi Hermann Schmitt au deschis o companie in Stuttgart-Bad Cannstatt pentru a produce si a vinde noua lor inventive MS 6 Masina de polizat, cu motor electric, si un maner flexibil. Aceasta caracteristica fiind sursa de inspiratie pentru numele noului instrument  FLEX. »òi aceasta este originea numelui de brand de astƒÉzi »ôi un verb, care a devenit o parte integrantƒÉ a vocabularului german de zi cu zi: "Flexen".
AckermannMS 6Schmitt
Hermann Ackermann                                          Hermann Schmitt
 
La sfâr»ôitul anilor 1920, inginerii reu»ôesc sƒÉ înlocuiascƒÉ arborele flexibil, cu un set de unelte de unghi.
In 1935, cei doi reusesc sa  lanseze un polizor unghiular cu vitezƒÉ redusƒÉ.
În 1954, prezinta primul polizor unghiular de mare vitezƒÉ: DL 9.
DL 9
 
În 1996, Ackermann  si Schmitt redenumesc în sine FLEX.
În 2006, "Flexen" , a fost adƒÉugat în mod oficial în dic»õionarul de ortografie Duden
 
Inova»õia vine din tradi»õie.
FLEX încƒÉ mai folose»ôte acelasi abordare de bazƒÉ, dar instrumentul în sine continuƒÉ sƒÉ se dezvolte »ôi sƒÉ se îmbunƒÉtƒÉ»õeascƒÉ. Materialele plastice înlocuiesc fonta, ceea ce face uneltele considerabil mai u»ôoare. Puterea motorului a crescut. Motorul »ôi cutia de viteze au devenit mai bine protejate împotriva prafului de mƒÉcinare »ôi de tƒÉiere; instrumentele sunt acum mai durabile, mai silen»õioase »ôi mai ergonomice. Ideea de bazƒÉ a polizorului unghiular se dovede»ôte a fi atât eficienta cat »ôi de succes, care este încorporatƒÉ în alte unelte »ôi va continua sƒÉ conducƒÉ noi inova»õii.
In 1987 FLEX dezvoltƒÉ sisteme dedicate pentru lustruirea sensibilƒÉ a vopselei auto si lacuri, mobilier »ôi pardoseli din piatrƒÉ naturalƒÉ. 
LK 603 VR
 
1989: Finisaj oglinda! 
FLEX introduce o nouƒÉ metodƒÉ de tratament: pentru suprafe»õe polizate - fƒÉrƒÉ linii de tranzi»õie sau umbre pe metal »ôi o»õel inoxidabil. 
LP 1503 VR
 
1997 »òlefuirea tavanelor fƒÉrƒÉ schele! 
"Revolu»õia pentru pictori": FLEX Giraffe® permite slefuirea de sus în jos a unui perete sau tavan fƒÉrƒÉ schele. Sistemul de extragere a prafului face o treabƒÉ temeinicƒÉ. Slefuitorul cu gât lung Giraffe® »ôi hârtia sa de »ôlefuit cu patentat de perforare pe întreaga suprafa»õƒÉ atinge o înaltƒÉ calitate. 
WS 702 VEASchleifpapier
 
2002 Inova»õia în fiecare detaliu! 
FLEX introduce genera»õie de polizoare unghiulare pentru secolul 21. De la inventatorul FLEX existƒÉ 8 modele noi în 710-1300 gama de Watt disponibila într-un design nou, extrem de sub»õire, cu caracteristici superioare de manipulare »ôi multe caracteristici inovatoare.

L 3410 FRG
 
2009: Vario-Giraffe® WST 700 VV
Dezvoltarea continuƒÉ, FLEX Giraffe® a ajuns acum la noi culmi, cu func»õia sa telescopica »ôi capete schimbabile.
Varioanw_wst
 
2010: RETECFLEX RE 14-5 115 
U»ôor »ôi rapid, ‚Äã‚Äãspecialistul pentru »ôlefuire, degresare, perforarea »ôi lustruire.
RETECFLEX
 
2011: POLISHFLEX.  Pachetul de putere, profesional pentru tratarea suprafe»õelor vopsite, cu vitezƒÉ variabilƒÉ, cu un cuplu ridicat, cu motor »ôi angrenaj, ce func»õioneazƒÉ extrem de silen»õios. 
POLISHFLEX
 
2011: WSE 7 Vario. Slefuitor de perete si tavan Handy-Giraffe® 
Cu sistem inteligent de schimbare a capului. Este ideal de folosit impreuna cu Vario-Giraffe®, mai ales când se proceseazƒÉ spa»õii închise »ôi zone de perete »ôi tavan destul de mici. 
WSE 7
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2012: SUPRAFLEX.  Pachetul de putere de rulare. 
SUPRAFLEX - aceasta înseamnƒÉ: »ôlefuire, practic, fƒÉrƒÉ praf a unei game largi de materiale »ôi suprafe»õe cu o ratƒÉ de îndepƒÉrtare ridicatƒÉ. SE 14-2 125 este specialistul pentru suprafe»õe vopsite, pentru o»õel inoxidabil »ôi aliaje de o»õel, pentru piatrƒÉ naturalƒÉ »ôi artificialƒÉ. 

SUPRAFLEX
 
2014: GE 5 / GE 5 R. FLEX Giraffe® din toate timpurile. 
Ofera confort excelent utilizatorului, gama uimitoare de aplica»õii »ôi de înaltƒÉ fiabilitate - realizata în Germania. FLEX Giraffe® este acum mai u»ôor, mai flexibil »ôi mai robust decât oricând, datoritƒÉ noului cap de »ôlefuire.

GE 5GE 5 R
 
2016 TRINOXFLEX: O unitate - două aplicații!
Cu noul TRINOXFLEX, FLEX ofera noul sistem variabil pentru finisare de suprafete din o»õel inoxidabil. ModificƒÉri de la o ma»ôinƒÉ de »ôlefuit cu curea  într-o ma»ôinƒÉ de polizat cu doar un singur click. 


TrinoxflexTrinoxflex
 
Acum gama de produse FLEX se regasete in portofoliul nostru si  este disponibila prin reteaua proprie de magazine si distribuitori autorizati.
Produsele Flex fiind caracterizate prin calitate ridicata, durata mare de viata, destinate profesionistilor.
Etichete: Flex

Leave a Comment