Flex Originalul Flex Das Original

Posted by admin 01/06/2016 0 Comment(s) Flex Originalul,
FLEX. Originalul.
 
FLEX este mesterul care stabilește standardul !
Brandul, dedicate in mod deosebit polizoarelor, gama ce a consacrat produsele FLEX, vine in completare cu o gama variata de produse, de la masini de gaurit si insurubat cu acumulator, la ciocane rotopercutoare sau masini de amestecat.
 
"Flexen" vine de la FLEX
In anul 1922, Hermann Ackermann și Hermann Schmitt au deschis o companie in Stuttgart-Bad Cannstatt pentru a produce si a vinde noua lor inventive MS 6 Masina de polizat, cu motor electric, si un maner flexibil. Aceasta caracteristica fiind sursa de inspiratie pentru numele noului instrument  FLEX. Și aceasta este originea numelui de brand de astăzi și un verb, care a devenit o parte integrantă a vocabularului german de zi cu zi: "Flexen".
AckermannMS 6Schmitt
Hermann Ackermann                                          Hermann Schmitt
 
La sfârșitul anilor 1920, inginerii reușesc să înlocuiască arborele flexibil, cu un set de unelte de unghi.
In 1935, cei doi reusesc sa  lanseze un polizor unghiular cu viteză redusă.
În 1954, prezinta primul polizor unghiular de mare viteză: DL 9.
DL 9
 
În 1996, Ackermann  si Schmitt redenumesc în sine FLEX.
În 2006, "Flexen" , a fost adăugat în mod oficial în dicționarul de ortografie Duden
 
Inovația vine din tradiție.
FLEX încă mai folosește acelasi abordare de bază, dar instrumentul în sine continuă să se dezvolte și să se îmbunătățească. Materialele plastice înlocuiesc fonta, ceea ce face uneltele considerabil mai ușoare. Puterea motorului a crescut. Motorul și cutia de viteze au devenit mai bine protejate împotriva prafului de măcinare și de tăiere; instrumentele sunt acum mai durabile, mai silențioase și mai ergonomice. Ideea de bază a polizorului unghiular se dovedește a fi atât eficienta cat și de succes, care este încorporată în alte unelte și va continua să conducă noi inovații.
In 1987 FLEX dezvoltă sisteme dedicate pentru lustruirea sensibilă a vopselei auto si lacuri, mobilier și pardoseli din piatră naturală. 
LK 603 VR
 
1989: Finisaj oglinda! 
FLEX introduce o nouă metodă de tratament: pentru suprafețe polizate - fără linii de tranziție sau umbre pe metal și oțel inoxidabil. 
LP 1503 VR
 
1997 Șlefuirea tavanelor fără schele! 
"Revoluția pentru pictori": FLEX Giraffe® permite slefuirea de sus în jos a unui perete sau tavan fără schele. Sistemul de extragere a prafului face o treabă temeinică. Slefuitorul cu gât lung Giraffe® și hârtia sa de șlefuit cu patentat de perforare pe întreaga suprafață atinge o înaltă calitate. 
WS 702 VEASchleifpapier
 
2002 Inovația în fiecare detaliu! 
FLEX introduce generație de polizoare unghiulare pentru secolul 21. De la inventatorul FLEX există 8 modele noi în 710-1300 gama de Watt disponibila într-un design nou, extrem de subțire, cu caracteristici superioare de manipulare și multe caracteristici inovatoare.

L 3410 FRG
 
2009: Vario-Giraffe® WST 700 VV
Dezvoltarea continuă, FLEX Giraffe® a ajuns acum la noi culmi, cu funcția sa telescopica și capete schimbabile.
Varioanw_wst
 
2010: RETECFLEX RE 14-5 115 
Ușor și rapid, ​​specialistul pentru șlefuire, degresare, perforarea și lustruire.
RETECFLEX
 
2011: POLISHFLEX.  Pachetul de putere, profesional pentru tratarea suprafețelor vopsite, cu viteză variabilă, cu un cuplu ridicat, cu motor și angrenaj, ce funcționează extrem de silențios. 
POLISHFLEX
 
2011: WSE 7 Vario. Slefuitor de perete si tavan Handy-Giraffe® 
Cu sistem inteligent de schimbare a capului. Este ideal de folosit impreuna cu Vario-Giraffe®, mai ales când se procesează spații închise și zone de perete și tavan destul de mici. 
WSE 7
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2012: SUPRAFLEX.  Pachetul de putere de rulare. 
SUPRAFLEX - aceasta înseamnă: șlefuire, practic, fără praf a unei game largi de materiale și suprafețe cu o rată de îndepărtare ridicată. SE 14-2 125 este specialistul pentru suprafețe vopsite, pentru oțel inoxidabil și aliaje de oțel, pentru piatră naturală și artificială. 

SUPRAFLEX
 
2014: GE 5 / GE 5 R. FLEX Giraffe® din toate timpurile. 
Ofera confort excelent utilizatorului, gama uimitoare de aplicații și de înaltă fiabilitate - realizata în Germania. FLEX Giraffe® este acum mai ușor, mai flexibil și mai robust decât oricând, datorită noului cap de șlefuire.

GE 5GE 5 R
 
2016 TRINOXFLEX: O unitate - două aplicații!
Cu noul TRINOXFLEX, FLEX ofera noul sistem variabil pentru finisare de suprafete din oțel inoxidabil. Modificări de la o mașină de șlefuit cu curea  într-o mașină de polizat cu doar un singur click. 


TrinoxflexTrinoxflex
 
Acum gama de produse FLEX se regasete in portofoliul nostru si  este disponibila prin reteaua proprie de magazine si distribuitori autorizati.
Produsele Flex fiind caracterizate prin calitate ridicata, durata mare de viata, destinate profesionistilor.
Etichete: Flex

Leave a Comment